ONTDEK

KAFE KAFKA

"Anyone who keeps the ability to see beauty never grows old" - Franz Kafka

over-ons

OUR STORY

Kafe Kafka, vernoemd naar Franz Kafka, algemeen beschouwd als een van de belangrijkste literaire figuren van de 20e eeuw. Iedereen wil hem hebben, maar Kafka zelf wil nergens bij horen. Het is moeilijk om Kafka te classificeeren; zijn stijl is zo persoonlijk, zijn wereld zo volstrekt eigen, dat alle vergelijkingen kant noch wal raken. - with Kafka, even beer comes with baggage.

Kafe Kafka is een iconische plek in het hartje van Den Haag. Op deze plek kan je terecht voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Ook voor de 'snelle hap' kan je bij Kafka binnenlopen. Zoals Kafka zei; 'Zolang je eten in je mond hebt, heb je voorlopig alle vragen opgelost.'

ONZE

ARRANGEMENTEN

Kafka biedt ruimte aan kleine en grote groepen. Op verzoek verzorgen wij ook een uitgebreid buffet, een meergangen diner of een lunch. U kunt bij ons onder andere terecht voor borrels, recepties, bruiloften en vergaderingen. 

KAFE KAFKA

Kafe Kafka in Den Haag. De plek voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Van een snel broodje tot een uitgebreid diner.

CONTACT

+31 (0) 70 361 5472

info@kafekafka.nl

Turfmarkt 2, 2511 CA Den Haag 

Kvk nr: 83791590
KAFE KAFKA - 2022